Klocher.sk
Magazín, ktorý tvoríme spolu

Vtipné video od Patry Bene ukazuje 5 nešťastných vianočných situácií… Zažil si ich tiež?

Komplikované opletačky s darčekmi a kaprami?

Všade na internete sú rady, ako čo najlepšie zvládnuť Štedrý večer – ako ozdobiť stromček, ako čo najlepšie prestrieť stôl a pripraviť večeru, aké darčeky treba komu kúpiť a ako ich zabaliť.. Návod na všetko. No nič nemôže byť dokonalé, a pretože človek je len… človek 🙂 , tak niekde sa nájde nejaká tá chyba alebo menší trapas. Youtuberka Patra Bene to vo svojom vtipnom, no trefnom videu krásne vystihla – v rovných troch minútach nám v krátkych scénkach priniesla 5 situácií, ktoré môžu, no nemuseli by „spríjemniť“ atmosféru vianočného večera.

patra

„Máme tu krátky sketch. Keď píšem krátky, tak tým myslím fakt že dosť krátky 😀 – nechcela som to zbytočne naťahovať a úprimne, myslím, že som to vystihla aj v tých 3 minútach či? 🙂 Video zachytáva nepríjemné situácie, z ktorých aspoň jednu každý pozná. Ja len dúfam, že ste sa nedusili kosťou alebo ste sa len tak nestali kaprom 😀 , „ hovorí k videu Patra.

5 nepríjemných vecí, ktoré sa ti môžu stať na Vianoce!

Zdroj: youtube.com Foto: facebook.com

Mohlo by sa vám páčiť

Na personalizáciu obsahu, poskytovania služieb sociálnych sietí a analýzy návštevnosti využívame súbory cookie. Používaním webu súhlasíte s používaním cookies a spracovaním súvisiacich osobných údajov. OK Viac informácií