Klocher.sk
Magazín, ktorý tvoríme spolu

Potrpíte si na kvalitnú výživu? POWERLOGY predstavuje zdravé a poctivo vyrábané produkty

Slovo „Power“  v  kontexte  Powerlogy znamená  „silu naplneného života“, „silu pre zmenu, pre výstup z priemeru, pre sebarealizáciu a rast podľa vlastných predstáv“. Takto si to vysníval zakladateľ Powerlogy Dušan Plichta, známy dobrodruh, cestovateľ a  bloger, ktorý sa začal venovať zlepšovaniu životosprávy pre zdravie a vysoký výkon.

Powelogy začala svoju činnosť ponukou alternatívnej kávy Power coffee, ktorou mali byť nahradené bežné, pre mnohých neprijateľné, „vedľajšie účinky“. Nespokojnosť s kvalitou  a účinkami bežných výrobkov, ktoré boli následkom jej nedostatočne kvalitnej prípravy, ho donútila vydať sa za dobrodružstvom po plantážach, aby „objavil“ pre nás BIO výberovú kávu s najvyššou kvalitou, ktorá ju sprevádza na každom kroku jej výroby, „pod zrnka po šálku“, t.j. od zberu a praženia až po miešanie a uskladnenie.

Nahradí bežnú kávu

Power coffee bolo vyvinuté tak, aby postrádal nepríjemné charakteristiky bežnej kávy, či už ide o nezrovnalosti v jej chuti, alebo následných pocitov po jej užití v podobe telesných nepríjemností, akými sú trebárs pálenie záhy, pocit kyslosti v žalúdku alebo bežný problém úpadku bdelosti krátko po konzumácii nápoja.

bc60c4de

Powerlogy následne vyvinula filozofiu aj produktovú líniu zdravých raňajok a snackov pre aktívnych ľudí, ktorí potrebujú dokonale naštartovať svoj deň. Aj tieto produkty sa vyznačujú použitím vybraných kvalitných surovín, z ktorých  vznikajú čo najkvalitnejšie inovatívne potraviny vďaka dôslednému výskumu, vývoji a testovaniu.

Vedia, čo robia

Powerlogy produkty predstavujú jednu z najzdravších variantov nápojov a potravín vďaka spojeniu vybraných kvalitných surovín s dôsledným výskumom,  pri zabezpečení najvyššej kvality výroby vo všetkých etapách.

cats

Powerlogy produkty sú  bez konzervantov, dochucovadiel, farbív, bez lepku, bez laktózy a bez klasického cukru (používajú len kokosový cukor v adekvátnych pomeroch). Nepredstavujú si samostatný výživový smer, zakladajú si však na kvalite svojichproduktov, ktoré sú zdravé a prinášajú silu, zásobujú nás potrebnou energiou. Spoločnosť Powerlogy je neustále zamestnaná vyvíjaním a návrhom nových podnetov a produktov k zvýšeniu zdravej životosprávy, prináša  a sprostredkuje inšpirácie pre zdravší  život plný elánu. V snahe pomôcť zorientovať sa vo svete nutričnej hodnoty potravinových výrobkov je sprístupnený Power plán výživy, ktorá je spoľahlivým návodom pre správny výber živín, ktoré náš organizmus potrebuje.

cats2

Spoločnosť distribuuje aj kvalitné suroviny v bio kvalite, od bežných produktov, až po kulinárske špeciality z rôznych kútov sveta, aby sa zdraviu prospešné produkty rôznych kultúr udomácnili aj v našich domácnostiach.  Pre zaujímavosť uvedieme zopár vychytávok  z ich sortimentu, akými sú zdravšie varianty olejov a mastí ( mandľové maslo, kokosový olej, tradičné indické maslo ghí), na svoje tu prídu aj milovníci technológie a pomôcok v oblasti prípravy kvalitnej kávy. Powerlogy vám sprostredkuje aj chutné a názorné recepty k „vybraným naj “ potravinam, prináša  inšpiráciu a odovzdáva  nadšenie do každodenného kvalitnejšieho, naplneného života aj prostredníctvom Newsletteru,  vďaka ktorému  sa môže stať naším užitočným partnerom  na našej ceste za zdravím.

NAKUPUJ: POWERLOGY

Mohlo by sa vám páčiť

Na personalizáciu obsahu, poskytovania služieb sociálnych sietí a analýzy návštevnosti využívame súbory cookie. Používaním webu súhlasíte s používaním cookies a spracovaním súvisiacich osobných údajov. OK Viac informácií