Klocher.sk
Magazín, ktorý tvoríme spolu

15 úžasných tipov, s ktorými bude varenie oveľa jednoduchšie

Väčšina skúsených kuchárov vie navariť skvelé jedlo a pritom sa vie ešte bezproblémovo hýbať v kuchyni vďaka niekoľkým jednoduchým trikom. Či už je to solenie mäsa, čistenie hrncov alebo správne šúpanie ovocia.. možno ste všetky tieto činnosti nerobili správne alebo lepšie povedané, možno ste ich nerobili tak účinne.

Prezradíme vám, ako to môžete zlepšiť! Nebojte sa, nie je to vôbec zložité… stačí len zopár menších úprav a varenie sa stane zábavnejším, účinnejším a určite aj jednoduchším. Nasledujúce tipy uverejnila zahraničná stránka brightside.me.

Ak máte presolenú polievku, tak do nej vhoďte zemiak a varte ho niekoľko minút.

1

Ako ošúpať ľahko granátové jablko? Odrežte vrch z granátového jablka, urobte dva rezy a otočte jablko na opačnú stranu.

2

Ako vyčistiť mixér? Nalejte doň vodu, pridajte mydlo (čistiaci prostriedok) a pustite.

3

Skladujte svoje bylinky zamrazené. Stačí si ich natrhať, poliať olejom a dať zamraziť do zásobníka na kocky ľadu.

4

Ak chcete, aby vám voda z hrnca nevypenila, stačí použiť drevenú lyžicu.

5

Pokračovanie na ďalšej strane

Mohlo by sa vám páčiť

Na personalizáciu obsahu, poskytovania služieb sociálnych sietí a analýzy návštevnosti využívame súbory cookie. Používaním webu súhlasíte s používaním cookies a spracovaním súvisiacich osobných údajov. OK Viac informácií