Klocher.sk
Magazín, ktorý tvoríme spolu

Odpoveď na jedinú otázku dokáže o vás prezradiť viac, než si myslíte. Ktorá zo žien je matkou dieťaťa na obrázku?

Žena na pravej strane

Až sedem z desiatich ľudí si myslí, že matkou hrajúceho sa chlapca je žena na pravej strane miestnosti. To ale nie je správna odpoveď. Ste medzi nimi aj vy? V tom prípade je možné, že dnes jednoducho nemáte svoj deň, alebo ste prehliadli niektoré detaily na obrázku. Nebojte sa však, máme dobré správy.

V prvom rade musíme vyzdvihnúť vašu kreativitu. Zrejme vás od malička zaujíma umenie akéhosi druhu. Zrejme ste ako dieťa mali výnimočnú predstavivosť. Okrem toho predpokladáme, že vaši priatelia s vami radi trávia čas lebo vedia, že s vami určite nebude nuda. Nejaký ten úlet ste toto leto určite podnikli.

Ďalej, pravdepodobne vynikáte dvomi kvalitami, ktoré z vás činia mimoriadne cenného priateľa. Ste dobrým človekom a vždy sa snažíte poradiť najlepšie, ako viete. Ak má práve niekto zlý deň alebo čelí ťažkým chvíľam, stačí niekoľko minút vo vašej spoločnosti, aby sa cítil o niečo lepšie. Navyše, ak sa nachádza na križovatke medzi viacerými náročnými rozhodnutiami, poradiť sa s vami bude dobrá voľba.

Ste tvrdo pracujúca osoba a viete, že svoje sny a ciele dosiahnete práve vďaka tomu. Možno nevynikáte tabuľkovo najvyšším intelektom, k úspechu vás však povedie odhodlanosť, snaha a odvaha. Jednou z vašich priorít je zrejme aj rodina, avšak peniaze sú vo vašom rebríčku priorít tiež vysoko.

Dáma na ľavej strane

Pre túto možnosť sa rozhodlo len 30% ľudí. Patríte k im aj vy? Ak áno, máte šťastie, pretože práve táto odpoveď je správna. Prečo? Preto, lebo väčšina detí je počas hry obrátená smerom k svojmu rodičovi, pretože sa tak cíti istejšie a bezpečnejšie. A z obrázku je celkom jasné, že dieťa je obrátené tvárou k žene na ľavej strane.

Neboli ste náhodou vždy medzi najlepšími v triede a medzi tými, čo mali príklady vždy vyrátané medzi prvými? Ak áno, je to preto, že ľavú hemisféru mozgu máte vyvinutú o niečo viac. Ľavá hemisféra sa spája s logickým myslením a silnou intuíciou, väčšinou teda takí ľudia patria aj v dospelosti medzi tých, ktorí sú takmer vždy medzi prvými.

Zdroj: ideaspots.com

Mohlo by sa vám páčiť

Na personalizáciu obsahu, poskytovania služieb sociálnych sietí a analýzy návštevnosti využívame súbory cookie. Používaním webu súhlasíte s používaním cookies a spracovaním súvisiacich osobných údajov. OK Viac informácií