Klocher.sk
Magazín, ktorý tvoríme spolu

Galéria test obrázkov

Myslím si, že odpoveď na otázku “Kedy chcú sexovať muži” je jasná. 90% mužov má chuť na potešenie takmer stále. Čo sa týka žien, tak tam je to percento určite menšie. Pozrime sa ale na to, v ktorých častiach dňa podľa vedeckých výskumov majú na to chuť muži a ženy.

Kedy chcú sexovať?

Z hormonálnych cyklov u žien vyplýva, že na sex sú pripravené práve večer. U mužov je to presne naopak. Prieskum z Veľkej Británie priniesol tvrdenie, že muži sú na to pripravení už priamo pred raňajkami. No chlapi asi aj vieme prečo. Veď žiaden chlap ráno nestáva sám… Podľa lekárskych výskumov je známe, že ak má ráno muž erekciu, tak je stále zdravý chlap!

Testosterón

Štúdia ďalej potvrdila, že hladina testosterónu v krvi mužov je najvyššia práve ráno, u žien presne naopak až večer. Testosterón je hormón, ktorý ovplyvňuje chuť na spomínanú rozkoš.

Najlepšie sa majú mladí ľudia a nové páry. Ich chuť na sex je takmer nezničiteľná. Veď predsa chcú vyskúšať všetko možné. Čo sa týka starších párov, tak tam sa väčšinou prispôsobujú muži ženám tým a to tak, že majú sex vo večerných hodinách.

Prieskum z Británie zistil, že väčšina žien to má rada niekedy okolo 23:30 a väčšina mužov zase o 08:00 hodine rannej. Z toho vyplýva, že viac ako 55% párov má asynchrónnu sexuálnu túžbu. To znamená, že ich chute na sex sú v úplne iných častiach dňa. No v niečom sa muži a ženy predsa zhodli. Najmenšia chuť na sexuálny zážitok je v časoch od 16:00 do 18:00 a tiež medzi 2:00 až 6:00 hod.

Zdroj: youtube.com

Mohlo by sa vám páčiť

Na personalizáciu obsahu, poskytovania služieb sociálnych sietí a analýzy návštevnosti využívame súbory cookie. Používaním webu súhlasíte s používaním cookies a spracovaním súvisiacich osobných údajov. OK Viac informácií