Leto s chuťou Piňa Colady! Zabudnite na tradičný coctail a vyskúšajte fantastické pochúťky, ktoré opantajú všetky vaše zmysly!
Piňa Colada šťavnaté kuracie mäsko
Potrebujeme:
600 g
kuracie prsia
1 konzerva
ananásový kompót
6 PL
strúhaný kokos
sójová omáčka
soľ
smotana na šľahanie
1 ks
malá cibuľa
olej
Postup:
1. Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na kocky. Na troche oleja speníme malú cibuľku.
2. Mäso sprudka opečieme (do biela), aby sa uzatvarilo, osolíme, pridáme trochu sójovky, podlejeme šťavou z ananásového kompótu a dusíme do mäkka.
3. Ku koncu pridáme nakrájaný ananás, kokos a podusíme chvíľu spolu. Kto má chuť môže podliať smotanou na zjemnenie.
Pokračovanie na ďalšej strane