Klocher.sk
Magazín, ktorý tvoríme spolu

Leto s chuťou Piňa Colady! Zabudnite na tradičný coctail a vyskúšajte fantastické pochúťky, ktoré opantajú všetky vaše zmysly!

Piňa Colada šťavnaté kuracie mäsko

dobruchut.azet.sk

Potrebujeme:

600 g
kuracie prsia
1 konzerva
ananásový kompót
6 PL
strúhaný kokos
sójová omáčka
soľ
smotana na šľahanie
1 ks
malá cibuľa
olej

Postup:

1. Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na kocky. Na troche oleja speníme malú cibuľku.
2. Mäso sprudka opečieme (do biela), aby sa uzatvarilo, osolíme, pridáme trochu sójovky, podlejeme šťavou z ananásového kompótu a dusíme do mäkka.
3. Ku koncu pridáme nakrájaný ananás, kokos a podusíme chvíľu spolu. Kto má chuť môže podliať smotanou na zjemnenie.
Pokračovanie na ďalšej strane
Mohlo by sa vám páčiť

Na personalizáciu obsahu, poskytovania služieb sociálnych sietí a analýzy návštevnosti využívame súbory cookie. Používaním webu súhlasíte s používaním cookies a spracovaním súvisiacich osobných údajov. OK Viac informácií