fbpx
Klocher.sk
Magazín, ktorý tvoríme spolu

R.I.P. Zomrela ďalšia legenda. Princa našli nehybného v jeho dome.

Máte tip? napíšte nám mailom

Rok 2016 opustilo niekoľko legiend a to nie sme ani v jeho polovičke. Dnes prišla zo zámoria správa o smrti speváckej legendy, známej pod menom Prince, Prince Rogers Nelson. Spevák zomrel vo svojom Paisley Park Estate v Minnesote. Princa v posledných dňoch trápili zdravotné komplikácie, no nebolo to nič vážne. Podľa viacerých zdrojov išlo o chrípku, kvôli ktorej ho pred pár dňami aj hospitalizovali.

 

Prince, vlastným menom Prince Rogers Nelson je americký hudobník, spevák a herec, ktorého piesne majú rôzny hudobný štýl, no hlavne R&B, funk a soul.

 

Prince_at_Coachella

Diskografia:

  • For You (1978)
  • Prince (1979)
  • Dirty Mind (1980)
  • Controversy (1981)
  • 1999 (1982)
  • Purple Rain (1984)
  • Around the World in a Day (1985)
  • Parade (1986)
  • Sign o’ the Times (1987)
  • Lovesexy (1988)
  • Batman (1989)
  • Graffiti Bridge (1990)
  • Diamonds and Pearls (1991)
  • Love Symbol Album (1992)
  • Come (1994)
  • The Black Album (1994)
  • The Gold Experience (1995)
  • Chaos and Disorder (1996)
  • Emancipation (1996)
  • Crystal Ball (1998)
  • The Vault: Old Friends 4 Sale (1999)
  • Rave Un2 the Joy Fantastic (1999)
  • Rave In2 the Joy Fantastic (2001)
  • The Rainbow Children (2001)
  • One Nite Alone… (2002)
  • Xpectation (2003)
  • C-Note (2003)
  • N.E.W.S (2003)
  • The Chocolate Invasion (2004)
  • The Slaughterhouse (2004)
  • Musicology (2004)
  • 3121 (2006)
  • Planet Earth (2007)
  • Lotusflow3r / MPLSound (2009)
  • 20Ten (2010)
Prečítajte si tiež:
AVICII OHLÁSIL KONIEC KARIÉRY. Fanúšikom napísal dojímavý list!

https://www.youtube.com/watch?v=F8BMm6Jn6oU

Máte tip? napíšte nám mailom

Na personalizáciu obsahu, poskytovania služieb sociálnych sietí a analýzy návštevnosti využívame súbory cookie. Používaním webu súhlasíte s používaním cookies a spracovaním súvisiacich osobných údajov. OK Viac informácií