Klocher.sk
Magazín, ktorý tvoríme spolu

VČELOBAL: Predstavujeme vám ekologickú (a štýlovú) verziu plastovej fólie či mikroténových vreciek

Zabaľte si doňho bagetku, koláč alebo čokoľvek iné. Kombinácia prírodných surovín s tkaninou zo 100 %-nej bavlny umožňuje Včelobalom dýchať, a tak zabezpečí, aby vaše jedlo zostalo dlhšie čerstvé. A baktérie? Prírodný včelí vosk je antibakteriálny a antimykotický.

https://www.instagram.com/p/BkH46YlBdKa/?taken-by=vcelobal

V domácnosti Včelobal nahradí materiál, do ktorého by ste balili desiaty, udržuje zeleninu a ovocie dlhšie čerstvé, teplom rúk ho vytvaruje, ako potrebujete – drží tvar, je bez BPA a iných chemických látok.

Včelobal dýcha, preto ním môžete prikryť fermentujúce potraviny ako jogurt, kefír či chlebové cesto, keď kysne. Naše obrúsky sú priľnavé, preto ich nepotrebujete vlhčiť. Ak sa po zabalení potraviny otvára, dajte ho na pár minút do chladničky, a on opäť stvrdne v novom tvare.

Nemusíte sa báť, že Včelobal nasaje vône jedla, len ho nechajte vyvetrať. Špina tiež nie je problém, stačí opláchnuť. V studenej vode vosk vytvorí pevný povrch, ktorý sa ľahko umýva. Po umytí obrúsok nekrčte, ale vytrite utierkou alebo voľne vysušte ako iný riad. Pri správnej starostlivosti Vám Včelobal vydrží viac ako rok.

Tieto voskové obrúsky sa ručne vyrábajú v slovenskej obci Marianka. Sú z vosku od tunajších včelárov, jojobového a kokosového oleja, živice a 100 %-nej bavlny. A navyše, tie vzory sú také krásne, že na pikniku ich hrdo rozložíme, nech ich všetci vidia.

Viac na www.vcelobal.sk/.

Mohlo by sa vám páčiť

Na personalizáciu obsahu, poskytovania služieb sociálnych sietí a analýzy návštevnosti využívame súbory cookie. Používaním webu súhlasíte s používaním cookies a spracovaním súvisiacich osobných údajov. OK Viac informácií