Klocher.sk
Magazín, ktorý tvoríme spolu

Kreatívni pomocníci v domácnosti!

Koniec chaosu, od teraz už bude upratané v pracovni, v kuchyni, v skrini, ale aj v kúpeľni. So štruktúrou malých pomocníkov vnesiete do svojho bytu poriadok a štýlovosť!

Predstavujeme vám zopár originálnych nápadov:

Plastový organizér

Organizérov z plastu je všade neúrekom. Avšak, ak potrebujete presne ten svoj pult na potreby, môžete si ho vymodelovať. Potrebujete na to iba základné veci, ktoré sa povaľujú každodenne po dome, napríklad kartónový papier, biely papier na prekrytie kartónu, nožnice, lepidlo, pravítko, ceruzku a hor sa do prác.

Organizer do kancelarie

Plátený organizér

S takýmito plátenými organizérmi nad stolom budete mať všetko, čo potrebujte po ruke. Môžete ho použiť na kozmetické alebo kancelárske pomôcky. Vždy to bude vyzerať upratane a zároveň štýlovo! Potrebujete na to iba kus látky, menšie farebné kúsky látky, nitku, ihlu a vaše jedinečné dielo je na svete.

Organizer na stenu

Držiak z pohárov

Nemíňajte peniaze, ale vyrobte si štýlové držiaky na perá a ceruzky do kancelárie. K výrobe potrebujete iba poháre zo skla, metalickú farbu v spreji a trochu fantázie. Nejde o žiadnu mágiu, stačí použiť tie správne komponenty, nájsť si čas a nový držiak na perá dostane lacno, rýchlo a jednoducho!

Organizer z poharov

Topánky. Kam s nimi?

Ženy s veľkým množstvo topánok určite poznajú situáciu, kedy sa ich žabky, baleríny, sandále či botasky rozliezajú navôkol bytu. Poznáte to aj vy? Ja teda áno! Ako pomoc môžete využiť regál poskladaný z obyčajných plechoviek (napríklad od farieb), ktorý môžete pripevniť na stenu. Tento odkladací systéme je vhodný aj na odkladanie čižiem, rukáv, ale aj čiapok a šálov.

Regal na topanky

Clipboard – Stena

Fotky, poznámky, bločky a iné… Na schránkovej stene bude vyzerať celá vaša „papieriková ekonomika“ skutočne skvelo a najmä upratane.

Schranky Stena

Šperkovnica

Máte doma obraz, ktorý už vyšiel z módy? Nepáči sa vám alebo vám nepasuje k nábytku? Nech vám ani nenapadne vyhadzovať ho! Máme pre vás skvelý nápad na jeho využitie. Spravte si z neho organizér na šperky. Potrebujete na to iba rám, špendlíky a v prípade záujmu aj nejakú tu farbu na obnovenie laku. Wuala a nová šperkovnica je na svete.

Sperkovnica

Zdroj: www.stilpalast.ch

Mohlo by sa vám páčiť

Na personalizáciu obsahu, poskytovania služieb sociálnych sietí a analýzy návštevnosti využívame súbory cookie. Používaním webu súhlasíte s používaním cookies a spracovaním súvisiacich osobných údajov. OK Viac informácií