Viete, ako správne ošúpať kiwi a pomaranč? Prezradíme vám to…
Neodmysliteľnou súčasťou leta je okrem kúpania sa, slnenia a relaxovania, aj jedenie čerstvého ovocia. Každý z nás si v príjemných letných dňoch určite rád dá šťavnatú kiwi, sladkú jahôdku alebo svieži pomaranč, ktoré aspoň nachvíľu osviežia a zaženú smäd i hlad.
Bohužiaľ, stáva sa, že nás niekedy od týchto dobrôt odradí práve tvrdá šupka, s ktorou musíte poriadne zabojovať, aby sme sa dostali k vytúženej dužine ovocia.
Zahraničná stránka BrightSide dala dohromady tipy ako ošúpať štyri druhy ovocia tak, aby ste sa nezašpinili a aby ste to spravili, čo najrýchlejšie. Oddnes sa už nemusíte trápiť pri jedení granátového jablka, ošupávaní kiwi a pomaranča či odstraňovaní lístku z jahôdky. Vďaka týmto tipom si tieto obľúbené ovocie môžete vychutnať do sýtostí.
Kiwi
Pomaranč
Granátové jablko
Jahoda
Zdroj: brightside.me