Klocher.sk
Magazín, ktorý tvoríme spolu

Viete, ako správne ošúpať kiwi a pomaranč? Prezradíme vám to…

Neodmysliteľnou súčasťou leta je okrem kúpania sa, slnenia a relaxovania, aj jedenie čerstvého ovocia. Každý z nás si v príjemných letných dňoch určite rád dá šťavnatú kiwi, sladkú jahôdku alebo svieži pomaranč, ktoré aspoň nachvíľu osviežia a zaženú smäd i hlad.

Bohužiaľ, stáva sa, že nás niekedy od týchto dobrôt odradí práve tvrdá šupka, s ktorou musíte poriadne zabojovať, aby sme sa dostali k vytúženej dužine ovocia.

Zahraničná stránka BrightSide dala dohromady tipy ako ošúpať štyri druhy ovocia tak, aby ste sa nezašpinili a aby ste to spravili, čo najrýchlejšie. Oddnes sa už nemusíte trápiť pri jedení granátového jablka, ošupávaní kiwi a pomaranča či odstraňovaní lístku z jahôdky. Vďaka týmto tipom si tieto obľúbené ovocie môžete vychutnať do sýtostí.

Kiwi

kiwi

Pomaranč

pomaranc

Granátové jablko

jablcko

Jahoda

jahoda

Zdroj: brightside.me

Mohlo by sa vám páčiť

Na personalizáciu obsahu, poskytovania služieb sociálnych sietí a analýzy návštevnosti využívame súbory cookie. Používaním webu súhlasíte s používaním cookies a spracovaním súvisiacich osobných údajov. OK Viac informácií