fbpx
Klocher.sk
Magazín, ktorý tvoríme spolu

Nadýchaná, šťavnatá a rýchla bublanina

Prinášame vám recept na jednoduchú a hlavne chutnú a rýchlu bublaninu. Svoj doterajší recept zaručene vyhodíte do koša.

Máte tip? napíšte nám mailom

Recept – Nadýchaná rýchla bublanina

Suroviny na rýchlu bublaninu:

  • 3x 3dcl hrnčeky hladkej múky
  • 2x 3dcl hrnčeky kr.cukru – ja používam trstinový
  • 1x 3dcl hrnček  perlivej minerálnej vody
  • 1/2 x 3dcl hrnčeka roztopeného tuku (olej, maslo)
  • 5x vajíčko – najlepšie domáce 🙂
  • 2x vanilkový cukor
  • 1x prášok do pečiva
  • – ovocie (ja používam mix toho, čo nájdem doma, nebojte sa ho dať veľa)
  • – kúsky nalamanej čokolády

Postup na prípravu rýchlej bublaniny:

  1. Zmiešame všetky sypké suroviny to znamená – muka, kryštálový cukor, prášok do pečiva a vanilkový cukor.
  2. Pridáme minerálnu vodu, roztopený tuk a vajíčka. (Aj keď to vyzerá to zvláštne, nevadí, bude to chutiť úžasne)
  3. Prichádza na rad fáza č.3. Všetko spoločne rozmiešame.
  4. Máme domiešane.
  5. Vymastíme plech a zapneme rúru na 180C. 🙂
  6. Pripravenú zmes vylejeme na vymastený plech, pridáme ovocie (ako som spomínal, nebojte sa ho pridať viac, koláčik vyrastie do výšky) a kúsky čokolády. Vložíme do rúry a pečieme pri teplote 180°C asi 40 min.
  7. Vyberieme z rúry a môžeme degustovať 🙂
Prečítajte si tiež:
Začnite deň zdravo a chutne: TOP 10 ovsených kaší, ktoré nemusíte variť

bublanina1

bublanina2

bublanina3

bublanina4

bublanina5

bublanina6

bublanina7

Máte tip? napíšte nám mailom
Mohlo by sa vám páčiť

Na personalizáciu obsahu, poskytovania služieb sociálnych sietí a analýzy návštevnosti využívame súbory cookie. Používaním webu súhlasíte s používaním cookies a spracovaním súvisiacich osobných údajov. OK Viac informácií