fbpx
Klocher.sk
Magazín, ktorý tvoríme spolu

Nadýchaná, šťavnatá a rýchla bublanina

Prinášame vám recept na jednoduchú a hlavne chutnú a rýchlu bublaninu. Svoj doterajší recept zaručene vyhodíte do koša.

Máte tip? napíšte nám mailom

Recept – Nadýchaná rýchla bublanina

Suroviny na rýchlu bublaninu:

  • 3x 3dcl hrnčeky hladkej múky
  • 2x 3dcl hrnčeky kr.cukru – ja používam trstinový
  • 1x 3dcl hrnček  perlivej minerálnej vody
  • 1/2 x 3dcl hrnčeka roztopeného tuku (olej, maslo)
  • 5x vajíčko – najlepšie domáce 🙂
  • 2x vanilkový cukor
  • 1x prášok do pečiva
  • – ovocie (ja používam mix toho, čo nájdem doma, nebojte sa ho dať veľa)
  • – kúsky nalamanej čokolády

Postup na prípravu rýchlej bublaniny:

  1. Zmiešame všetky sypké suroviny to znamená – muka, kryštálový cukor, prášok do pečiva a vanilkový cukor.
  2. Pridáme minerálnu vodu, roztopený tuk a vajíčka. (Aj keď to vyzerá to zvláštne, nevadí, bude to chutiť úžasne)
  3. Prichádza na rad fáza č.3. Všetko spoločne rozmiešame.
  4. Máme domiešane.
  5. Vymastíme plech a zapneme rúru na 180C. 🙂
  6. Pripravenú zmes vylejeme na vymastený plech, pridáme ovocie (ako som spomínal, nebojte sa ho pridať viac, koláčik vyrastie do výšky) a kúsky čokolády. Vložíme do rúry a pečieme pri teplote 180°C asi 40 min.
  7. Vyberieme z rúry a môžeme degustovať 🙂
Prečítajte si tiež:
Coolinárske mäsové špeciality

bublanina1

bublanina2

bublanina3

bublanina4

bublanina5

bublanina6

bublanina7

Máte tip? napíšte nám mailom

Na personalizáciu obsahu, poskytovania služieb sociálnych sietí a analýzy návštevnosti využívame súbory cookie. Používaním webu súhlasíte s používaním cookies a spracovaním súvisiacich osobných údajov. OK Viac informácií